Rólam

Ötlettől az Arculatig

Amit Csinálok
Grafikusként arculattervezésre specializáltam magam.

Tíz évnyi grafikuskodás alatt sikerült megtanulnom azt hogy ügyfeleim megfoghatatlan megérzéseit, egy konkrét, célközönségre szabott formába tudjam önteni. Így kiépítvén egy biztos alapokon fekvő, funkcionális brandet.

Állandóan fejlesztett módszereimmel nem csak egy bátran vállalható grafikai megjelenést kapsz, hanem teljes körű tanácsadást attól kezdve hogy milyen legyen a logód, egészen addig hogy hogyan kommunikálj a közönségeddel.

Amit Csináltam
Tíz szakmai évemből hatot a konferencia businessben töltöttem.

Junior grafikusként csöppentem bele egy 500 fős rendezvény megszervezésébe, amelyet 6 év múlva, 5000 fős konferenciaként hagytam ott, miután végig turnéztuk a világot San Franciscótól Amsterdamig és vissza.

Ahhoz hogy ebben az állandóan változó, felturbózott közegben egyáltalán túléljek, muszáj volt megtanuljam azt hogy hogyan tudom kezelni a világ különböző pontjairól érkező, más-más business mentalitású szponzorokat és delegáltakat.

Amit Építünk
Szabadúszó Hálozat

Mivel a saját bőrömön éreztem milyen ereje van egy jól kiépített networknek, itthon a brand építés mellett, elkezdtük kiépíteni a saját szabadúszó hálozatunkat. Így ha én nem is tudom a választ valamire, biztosan tudok ajánlani valakit aki majd segíthet.