Gyakori Kérdések

Természetes hogy van pár kételyed a tervezési folyamat előtt.

Mennyibe kerül pontosan?

Az első találkozónk alatt sok kérdést fogok feltenni a projekt mélységével kapcsolatban. Az ott kapott válaszok alapján tudok jelentkezni egy pontos árajánlattal.

Mennyi ideig tart?

Ez újfent a válaszaitól és a projekt mélységétől függ. Átlagosan három hét és hat hónap között szoktak tartani a különféle design projektek.

Hogy néz ki a folyamat?

Minden tervezést egy kutatási fázis előz meg. A kutatás végére kapunk egy design tervet amit közösen kiértékelünk és elfogadunk. Amint ez megvan, elkezdődhet a tervezési fázis. Végül pedig segítek a publikálási folyamatokban.

Részt kell vegyek a folyamatban?

Én mindig igyekszem a lehető legnagyobb mértékben bevonni az ügyfeleimet a tervezés fázisaiba. Persze semmi sem kötelező de a tapasztalataim alapján a jó kommunikáció, kiváló végeredményt hoz.

Másik városban lakom!

Az internet korában ez nem okozhat problémát. Nagy mértékben tudok alkalmazkodni a naptárához. Szinte bármilyen kommunikációs eszközön keresztül kérhet tőlem rendszeres jelentést. Illetve szeretek utazni.

Valóban ilyen fontos a jó design?

Ha elég törődést kap, az arculatunk lehet a legjobb ügynökünk. Egy jó arculat képes az összes lehetséges ügyfelünkhöz egyszerre és folyamatosan kommunikálni, miközben magát a szolgáltatást is közérthetően elmagyarázza.

Kérj Árajánlatot