Logo & arculattervezés, időtlen design alapelvekre hagyatkozva.

Budapest közelében futtatom független grafikai stúdióm. Közérthető de hatásos grafikai anyagaimmal igyekszem hozzájárulni Európa szerte megtalálható ügyfeleim sikerességéhez.

arculattervezes gina coleman
Georgina Coleman Photography
arculattervezes sportliget
Sportliget
arculattervezes incquery
IncQuery Labs
logo tervezes sleephero
The Sleep Hero
arculattervezes bartok bela boulevard
Bartók Béla Boulevard
arculattervezes budapest
Budapest Arculat Fejlesztés
Láss többet

Soha ne ítélj meg egy könyvet, a borítójáról. Pedig ezt tesszük, méghozzá kegyetlenül.

Ha ezt tényként tekintjük, gondoljuk végig mit gondolhat egy potenciális ügyfél miközben a kiadványát olvassa, észreveszi a hirdetését vagy végig szalad a weboldalán?

Ezekre a tételekre rápillantva azonnal keletkezik valamilyen benyomásunk, ami valójában maga az arculat. Ebből kiindulva létfontosságú hogy a kiváló szolgáltatásainkat, kiváló formában prezentáljuk az összes lehetséges kontakt ponton ügyfél és vállalkozás között.

Ha elég törődést kap, az arculatunk lehet a legjobb ügynökünk. Egy jó arculat képes az összes lehetséges ügyfelünkhöz egyszerre és folyamatosan kommunikálni, miközben magát a szolgáltatást is közérthetően elmagyarázza.

Ha ön éppen a következő szintre ugrana a vállalkozásában és szeretne egy kis segítséget a vizuális oldalon, nagy örömmel venném fel önnel a kontaktot.

Blog

Hogyan Lehet a Logód a Legjobb Ügynököd?

Hogy lehet, hogy egy ilyen kulcsfontosságú elemnél sokszor megérzésekre hagyatkozik tervező és ügyfél egyaránt? Van-e rá mód, hogy a tervezési folyamatot átláthatóbbá és tudatosabbá tegyük mindkét fél számára?

Láss többet

Faq

Mennyibe kerül?

A sarki bolt új logója és egy multinacionális cég új arculatát nem lehet egy kalap alá venni. Ezért az első találkozónk alatt sok kérdést fogok feltenni a projekt mélységével kapcsolatban. Az ott kapott válaszok alapján tudok jelentkezni egy pontos árajánlattal.

Mennyi Ideig tart?

Ez újfent a válaszaitól és a projekt mélységétől függ. Átlagosan három hét és hat hónap között szoktak tartani a különféle design projektek.

Láss többet