January 2, 2021
Mackó nadrágban mész a meetingre és nem is biztos, hogy tudsz róla.
Kényelmes, meleg, puha és akárhogy is mosod, ott van rajta egy ketchup folt még 3 évvel ez előttről. Könnyen lehet hogy pont így jelensz meg az ügyfeleid előtt, a legjobb szándékod ellenére is.

Megvan a logó, esetleg egy kisarculat és a Facebook oldal. Kész is. Haladjunk, a többit megoldjuk házon belül.

Már jönnek is az apróbetűs és olvashatatlan posztok, zavaros szövegezések amiben mindent elsöprő szeretettel írsz álmaid vállalkozásáról.

Még az is lehet hogy ezek bizonyos szintig működnek, de egy ponton elfogynak az ismerősök. Kifutsz a helyi ajánlásokból és életfontosságú lesz hogy a branded közérthető legyen és hogy a megfelelő emberek előtt jelenj meg.

Ha ezt előre tudod, viszonylag gyorsan felállíthatsz egy automatizált rendszert amivel heti pár alkalommal kell csak foglalkozz és az magától, a megfelelő módon posztolja a tartalmad, a kinevezett célközönség elé. Anélkül hogy Paintben kéne maszekolnod a logóddal meg a szöveggel.

Életfontosságú hogy bármit is raksz ki a nyilvánosság elé, az megüsse azt a szintet amit te is elvársz magadtól a vállalkozásodban. Nem baj az ha nem értesz hozzá. Kérj profi segítséget. Egyedül sosem megy, semmi.

Pár irányvonal ami alapján ellenőrizheted a saját anyagod, most rögtön:

  • Írj röviden. Majd felezd meg és azt is felezd meg.
  • Ne akarj lenyűgözni online, csak tájékoztass.
  • Bármilyen képet is használsz, az legyen éles és ne rakj rá paragrafusokat.
  • A logód mindig legyen prominens helyen.

--------
Tetszenek a mindennapi brand morzsák? 🧐
Iratkozz fel a hírlevelemre alább! 🤓 ⬇️

Heti egy hírlevélben összegezhetem számodra, miről volt szó a napokban.